Volleyball Danmark logo

Hør mere om et partnerskab med Volleyball Danmark


Volleyball og Beachvolleyball er ikke notorisk kendt for stor opmærksomhed, så derfor skal du med et partnerskab hos os være mere interesseret i at engagere og påvirke en hel sportsgren, 295 lokalforeninger, et stærkt landsholdsarbejde, eliteligaer og et KÆMPE bredde arbejde.

Søger du derimod en massiv eksponering og aktivering af dit brand er "Danish Beachvolley Tour" oplagt - for her kan du i kamparenaerne som indtager forskellige strande nationalt få en kæmpe synlighed samtidig med tourfinalerne i Indre By, København er en fantastisk kulisse til at komme bredt ud. 

Skamlen til taletid overfor målgruppen står klar til DIG og din virksomhed.

Nedenfor ses nogle af mulighederne, som du kan få med i dit partnerskab: 

De danske landshold

Som partner på landsholdet kan eksponere dig selv til en unik og engageret målgruppe, og samtidig få nogle store oplevelser med dine kunder, medarbejdere og resten af partnergruppen. 

Danish Beachvolley Tour

En sjov weekend på stranden, med mange mennesker og fantastisk stemning hvor du aktivere kan dit brand fysisk og digitalt.

 

City Volley

City Volley spilles midt inde i byen. Vi har fokus på fællesskabet - og alle kan være med. Jeres virksomhed og brand kan derfor være med til at skabe oplevelser i særklasse. Det foregår i København, Aarhus og Odense.

Børn/unge

Kidsvolley er spillet med knald på, som kan spilles af børn/unge. Det kræver bare en bold og et net.

Med et partnerskab i Kidsvolley kan du være forskelsgørende for børn/unge og tage et socialt ansvar sammen med os.

Pokalturnering og Final4

Som afsender på vores pokaltunering får du mulighed for at brande dig i det lokale såvel som nationalt når vi afvikler Final4.

Volleyligaen

På dame og herresiden afvikler vi Volleyligaen, og din virksomhed vil altid være synlig, som Volleyligapartner, hvor du vil få adgang til meget eksponering og gode muligheder for aktivering.

Erhvervsnetværk

Med fokus på forskelsgørende indsatser, kan din virksomhed tage del i et stærkt erhvervsfællesskab

Anders Chahrour Jensen

Kommerciel chef

Mob.: +45 2238 8812
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.