Volleyball Danmark logo

Bliv partner i Volleyball Danmark


Velkommen til Partnersiden

Hvis du er landet her, men stadig er i tvivl om hvad Volleyball Danmark kan gøre for din forretning, så kan du navigere på sden her, og tage en uforpligtende snak med os omkring dine muligheder.

Vi kan garantere dig aktivering og eksponering på et højt niveau, hvor vi sætter et mål for vores partnerskab, når det gælder udbyttet for jeres virksomhed. 

Her på siden kan du nedenfor læse lidt om de områder, hvor vi arbejder med vores partnere, og du kan også se vores nuværende partnere.

Som partner i Volleyball Danmark får du unik adgang til en dedikeret sportsgren, hvor støtten er massiv og loyal.

Med et partnerskab hos os vil midlerne gå direkte til at skabe oplevelser og unikke rammer på vores mange arrangementer, hvorfor din virksomhed er sikret en plads i hjertet på spillere, gæster og alle os der elsker Volleyball.

Sidst men ikke mindst kan du gøre en stor forskel i samfundet med dit partnerskab gennem "Hjertenetværket"


Mulighederne

De danske landshold

Som partner på landsholdet kan du eksponere dig selv til en unik og engageret målgruppe, og samtidig få nogle store oplevelser med dine kunder, medarbejdere og resten af partnergruppen. 

Danish Beachvolley Tour

En sjov weekend på stranden, med mange mennesker og fantastisk stemning hvor du kan aktivere dit brand fysisk og digitalt.

 

City Volley

City Volley spilles midt inde i byen. Vi har fokus på fællesskabet - og alle kan være med. Jeres virksomhed og brand kan derfor være med til at skabe oplevelser i særklasse. Det foregår i København, Aarhus og Odense.

Børn/unge

Kidsvolley er spillet med knald på, som kan spilles af børn/unge. Det kræver bare en bold og et net.

Med et partnerskab i Kidsvolley kan du være forskelsgørende for børn/unge og tage et socialt ansvar sammen med os.

Pokalturnering og Final4

Som afsender på vores pokaltunering får du mulighed for at brande dig i det lokale såvel som nationalt, når vi afvikler Final4.

Volleyligaen

På dame og herresiden afvikler vi Volleyligaen, og din virksomhed vil altid være synlig, som Volleyligapartner, hvor du vil få adgang til meget eksponering og gode muligheder for aktivering.


Kontakt os

Anders Chahrour Jensen

Kommerciel chef

Mob.: +45 2238 8812
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.