Volleyball Danmark logo

I Volleyball Danmark stræber vi efter at være en ansvarlig samfundsaktør, som gennem stærke fællesskaber tager ansvar for sociale og sundhedsmæssige forhold både på og uden for banen.

Med udgangspunkt i volleyballsportens DNA arbejder vi ud fra værdigrundlaget”Plads til alle – Brug for alle”.

Plads til alle fordi volleyball er en mangfoldig sport, hvor der er plads i fællesskabet til alle, og uanset alder, køn, etnisk baggrund, religion, seksuel orientering og handicap, er der et hold med plads til lige præcis dig. Sammen med klubber, frivillige og partnere arbejder vi målrettet på at inkludere udsatte samfundsgrupper i volleyball, så endnu flere får oplevelsen af at have en plads i fællesskabet.   

Brug for alle fordi volleyball er en holdsport, hvor samarbejde er en grundlæggende præmis. I volleyball har alle på og uden for banen en vigtig rolle, og der er brug for alle til at bidrage til helheden. På samme måde betragter vi Volleyball Danmarks rolle som en brik af et større puslespil i udviklingen af et sundt og bæredygtigt samfund, og vi står klar til at ’løfte i flok’.

Partnerskaber & Medlemskaber

Med udgangspunkt i ”Plads til alle – brug for alle” arbejder Volleyball Danmark med udvalgte strategiske partnerskaber og medlemskaber, som netop sætter fokus på fællesskab, inklusion, sundhed og bæredygtig udvikling. Læs mere via links herunder:

Fra Ramasjang Volley til BedsteVolley - volleyball kan spilles i alle aldre!

Landsholdsspillere på besøg hos Julemærkehjemmet Liljeborg