Volleyball Danmark logo

Pokalfestival 2023 starter om

Dage
:
Timer
:
Minutter
:
Sekunder

Den 28.-29. januar 2023 er det igen tid til årets SJOVESTE turnering for alle Kids- og Teenspillere i HELE Danmark!

Pokalfestival er en weekend med fuld fart på Kids- og Teenvolley. Stævnet afholdes i DGI-Huset i Vejle, hvor alle hold skal spille. Der bliver derfor rig mulighed for at være sammen sine hold- og klubkammerater hele weekenden, men I vil også møde mange andre spillere fra Kids- og Teenklubberne i Danmark.

Så tag med til et brag af en Pokalfestival, og oplev en weekend med sjov, hygge og venskaber på tværs af landet - og ikke mindst kampene om de store pokaler til mestrene i alle rækker. Der vil naturligvis også være medaljer til alle deltagere.

Pokalfestivalen er arrangeret af Vejle Ungdomsvolley, ØSVN Volleyball og Volleyball Danmark med Vejle Kommune som samarbejdspartner.

Sidste frist for tilmelding er 1. december. 

PRAKTISK INFORMATION

Vi spiller i følgende rækker:
Level 0, Level 1, Level 2, Level 2 åben, Level 3, Level 3 åben og Level 4.

Teen 1+2 6.-7.kl, Teen 1+2 for 8.-9.kl.

Deltagergebyr:

  • Fuld forplejning + overnatning: 399 kr. pr. person
  • Delvis forplejning uden overnatning: 299 kr. pr. person
  • Overnatning fredag-lørdag: 60 kr. pr. person

Holdgebyr Kids og Teen: 325 kr. pr. hold

Gør Pokalfestivalen til årets klubtur 

Pokalfestivalen er en oplagt mulighed til at samle alle klubbens Kids- og Teenhold til en sjov klubtur, hvor man ud over at spille en masse volleyball, kan hygge sig sammen som klub og lære hinanden bedre at kende. Alle hold spiller samme sted og sover inden for 100 meters gåafstand. 

Vi glæder os til at se mange af jer til et sjovt stævne igen, og håber at vi i Vejle kan skabe en helt fantastisk weekend for jeres Kids- og Teenspillere, jeres trænere og forældre. Vi glæder os til en weekend med en fantastisk stemning i hallerne, hvor spillerne kan heppe på hold- og klubkammerater.