Hvis du kender Kidsvolley, eller har prøvet beachvolley, vil du kunne nikke genkendende til mange af elementerne i Teen 2.

Spillet på Teen 2 er lige som i almindelig volleyball, som du kender det, men med den store forskel, at der er 2 eller 3 spillere på banen (i U18 er der kun 2 spillere på banen). Banestørrelsen er en badmintonbane.

Som hold kan man stille op i en pige-, drenge- eller mixrække. Se hvilke udbud der er til de enkelte stævner. Stævnerne tilbydes som enkeltstævner, som du kan tilmelde dig fra gang til gang. Du kan finde reglerne til Teen 2 ved at trykke her >>

Teen 2 kan spilles af alle ungdomsspillere med lidt erfaring med volleyball. Teen 2 er et fantastisk spil, der giver udfordringer til alle spillere, uanset hvilket niveau man er på. Til de dygtigste volleyballspillere er der store tekniske og taktiske udfordringer, der supplerer volleyballspillet på bedste vis.

Til nye ungdomsspillere er det et spil med et godt flow og mange boldberøringer. De tekniske elementer trænes og giver rytme og spilforståelse til spillet på Teen 3 og volleyball.

Teen 2 er et godt supplement til dig, der måske også spiller turnering i volleyball. Du kan sagtens spille begge dele, hvis stævnerne ikke ligger samtidigt