Teen 2

Hvis du kender Kidsvolley, eller har prøvet beachvolley, vil du kunne nikke genkendende til mange af elementerne i Teen 2.

Spillet på Teen 2 er lige som i almindelig volleyball, som du kender det, men med den store forskel, at der er 2 eller 3 spillere på banen (i U18 er der kun 2 spillere på banen). Banestørrelsen er en badmintonbane.

Som hold kan man stille op i en pige-, drenge- eller mixrække. Se hvilke udbud der er til de enkelte stævner. Stævnerne tilbydes som enkeltstævner, som du kan tilmelde dig fra gang til gang. Du kan finde reglerne til Teen 2 ved at trykke her >>

Teen 2 kan spilles af alle ungdomsspillere med lidt erfaring med volleyball. Teen 2 er et fantastisk spil, der giver udfordringer til alle spillere, uanset hvilket niveau man er på. Til de dygtigste volleyballspillere er der store tekniske og taktiske udfordringer, der supplerer volleyballspillet på bedste vis.

Til nye ungdomsspillere er det et spil med et godt flow og mange boldberøringer. De tekniske elementer trænes og giver rytme og spilforståelse til spillet på Teen 3 og volleyball.

Teen 2 er et godt supplement til dig, der måske også spiller turnering i volleyball. Du kan sagtens spille begge dele, hvis stævnerne ikke ligger samtidigt

 

 

 

Kontakter Volleyball Danmark

Volleyball Danmark
Idrættens Hus
DK-2605 Brøndby
Tlf.: +45 4326 2626
Fax: +45 4363 2410
dvbf@volleyball.dk


Bredde- og Udviklingschef
Peter Morell
Mob.: +45 2372 2764
pmr@volleyball.dk

Kontakter i Kredsene

Volleyball Nordjylland
Kontakt: Randi Fechtenburg
Tlf: 2929 5871
rfe@volleyball.dk
Hjemmeside

Midtjysk Volleyball Kreds
Kontakt: Jørgen Donslund
Mob: 6167 6820
jd@mjvb.dk
Hjemmeside

Volleyball Sydjylland
Kontakt: Mads Rosager
Mob.: 4260 4218
mbr@volleyball.dk
Hjemmeside

Fyns Volleyball Kreds
Kontakt: Mads Rosager
Mob.: 4260 4218
mbr@volleyball.dk
Hjemmeside

Sjællands Volleyball Kreds
Kontakt: Christina Cassone
Mob: 2680 2395
Mail: ccs@svbk.dk
Hjemmeside

Modtag nyhedsbrev

Her kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, der giver dig mulighed for at holde dig orienteret om, hvad der rører sig i dansk volley. Indholdet spænder bredt, og du har til enhver tid mulighed for, at afmelde dig nyhedsbrevet igen.

  
 
Login er udelukkende til administration.